The Chaos

Over REWALL

Meer en meer is onze inrichting en de sfeer: licht, geluid en zelfs geur aan te passen aan onze wensen. Wij omarmen deze trend en gaan nog een stap verder. Wij vinden namelijk dat ook je interieur aanpasbaar moet zijn: aan je stemming, aan de tijd van het jaar of voor een feest of evenement. Vanuit die visie hebben we REWALL bedacht. Met REWALL zijn hele wanden in enkele minuten van een volledig ander en uniek design te voorzien. Hierdoor krijgt je woning of werkplek een compleet nieuwe uitstraling in een handomdraai.

Doordat we bij REWALL alleen gebruik maken van hoogwaardig kwalitatief materiaal en de allerbeste printmethoden, blijft de print kleurecht en is het canvas zelfs volledig uitwasbaar. En dankzij de (optionele) professionele montage, hoef je alleen je muur op te meten en een design uit te kiezen.

Bij REWALL vinden we dat iedere woning uniek is en moet blijven. Daarom laten wij regelmatig nieuwe prints ontwerpen en vervangen we oude prints. Onze collecties zijn dus altijd in beweging en ontwikkeling. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe designs? Volg ons dan op Instagram of Facebook.

Instagram REWALLFacebook REWALL

 

De waardering van rewall.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 20 reviews.